Mühendislik Hizmetlerimiz

Mühendislik Hizmetlerimiz

Kompozit Parça Tasarımı ve İmalatı

Islak serim, vakum infuzyon ve prepreg serim yöntemlerinde tecrübeli ekibimizle tasarımını yaptığımız karbon fiber parçaları üretme kabiliyetine sahibiz.

Kalıp Tasarımı ve İmalatı

Kompozit parça üretiminde kullanılması amaçlanan kalıpların tasarım ve analizlerinin yanı sıra kalıp imalatı kabiliyetlerine de sahibiz.

2D/3D Tasarım

CAD/CAM tasarım ve nesting kabiliyetlerimiz ile sıfırdan nihai ürüne tecrübeli ve yetkin ekibimiz ile üretim yapıyoruz.

Sonlu Elemanlar Analizi

Mühendislerimiz, fiziksel prototiplerin ve deneylerin sayısını azaltmak , daha iyi ürünler geliştirmek, daha hızlı bir şekilde maliyetleri düşürmek ve bileşenleri optimize etmek için FEA yazılımını kullanmaktadır.

Prototipleme

Prototipleme, tasarım ekibimizin ya da müşterinin fikirlerini kağıttan dijitale somut formlarda uyguladıkları deneysel bir süreçtir. Ekibimiz, tasarım konseptlerini yakalamak ve kullanıcılar için test etmek amacıyla değişen doğruluk derecelerinde prototipler oluşturur. Prototiplerle tasarımlarınızı iyileştirebilir ve doğrulayabiliriz, böylece şirketimiz doğru ürünleri müşterilerimiz için üretebilir.

Ürün Geliştirme

KAIZEN kültürüyle her zaman ürettiğimizin daha verimli daha hafif olmasına yönelik müşterilerimizle sürekli iletişimde bulunuyoruz. Her sektöre yönelik kompozit parçalar geliştirerek geleneksel kullanımları ortadan kaldırarak müşterilerimizle birlikte gelişiyoruz.

Düşük Adetli Üretim

Yığın üretime ihtiyaç olmayan durumlarda gerekli fizibilite çalışmaları yapıldıktan sonra düşük adetli üretim yaparak müşterilerimize çözüm sunuyoruz.

Ürün Yerlileştirme

Tasarım ve analiz kabiliyetlerimiz ile arzu edilen parçaların yerli üretim çalışmalarını yapmak şirketimizin en büyük amacı ve övünç kaynağıdır.

Neden Biz?

Tulgar Kompozit Sizlere Marka ve
Hizmet Güveni Sağlar...

Etkin Tecrübe

Firmamız yıllardır süregelen tecrübesi ile sizlere daima en kaliteli ve sorunsuz hizmeti sunmayı garanti eder.

Uzman Kadro

Firmamız bünyesinde bulunan çalışanlarımız etkin tecrübe ve sektöründe başarılı bir geçmişe sahiptirler.

Güvenilirlik

Sizlere daima kalite ve güven konusunda dürüstlük ve şeffaf bir çalışma planı ile yürütecek olup sizlere bu ticari güveni sağlayacağına garanti eder.